1

Interieur

Met een goed doordacht interieurplan vóór de start van je verhuizing of verbouwing, weet je zeker dat je blij op de bank zit!

KIFA biedt daarom voor elke klant kosteloos een interieurplan aan.

Je gaat verhuizen, verbouwen of je wilt je huidige interieur veranderen, maar je weet niet hoe je jouw woon- of werkruimten optimaal kan indelen en inrichten? Dan weet onze interieuradviseuse raad! Zij kan samen met jou een interieurplan op maat maken die aansluit bij je persoonlijke woonwensen en smaak, en die de sfeer uitstraalt waarin je je helemaal thuis voelt.

 

2

bouw

KIFA beschikt over de juiste specialisten om elke verbouwing aan te kunnen. Of het nu gaat om een complete verbouwing van een betaande woning of om het afbouwen van een nieuwbouw woning. specialist zijn wij in het uitvoeren van kleinere verbouwingen zoals bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Na het maken van een ontwerp pakken wij de volledige badkamer of keuken aan. Of het nu gaat om een tegelzetter, loodgieter of interieurbouwer, voor ons is niets te gek. Voor elk project is er een oplossing en zetten we de juiste specialisten in.

 

3

Afbouw

KIFA verzorgt een juiste verloop van de afbouw van elke ruimte. Wij pakken het op vanaf het zetten van de muren. Je kunt dus bij ons terecht voor het zetten van muren. Al het loodgieterswerk. Alle elektra wat in huis aangebracht moet worden. Strak stucwerk op plafonds en wanden. het betegelen van een ruimte, ook groot formaat tegels. En tenslotte de afwerking, schilderwerk is erg belangrijk voor een mooie strakke afwerking. Speciaal zijn wij in het leveren van speciale decoratieve beton-stuc technieken, bijvoorbeeld toepasbaar op de vloer of in een badkamer. 

 

Over ons

KIFA komt voort uit een decoratieschilders bedrijf en een tegelzetters bedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als specialist in het exclusief opleveren van een ruimte tot een allround afbouwbedrijf. Wij bieden u een totaalpakket aan diensten, waarbij duurzaamheid, kwaliteit van producten en een vakkundige uitvoering centraal staan, zowel bij nieuw- als verbouw, renovatie of restauratie.

KIFA onderscheidt zich van andere bouw- en afbouwbedrijven door o.a. de kennis van exclusieve technieken. Afbouwen is meer dan alleen tegelen en stuccen. Wij besteden extra aandacht aan elk project of het nu gaat om het goed afplakken van een ruimte of het netjes opruimen van een ruimte. Bij  ons ontzorgd. Tevens beschikken wij over de juiste kennis voor het vervaardigen van mooi interieurtimmerwerk en van mooie decoratieve stuctechnieken mede door de inzet van de juiste vakmensen, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Nieuw bij ons is een goed doordacht interieurplan vóór de start van je verhuizing of verbouwing! KIFA Moments biedt daarom voor elke klant kosteloos een interieurplan aan.

Volledig ontzorgen

Bij KIFA heeft u één aanspreekpunt, hierdoor verzekert een opdrachtgever zich van een beheerst en efficiënt verloop van hun project. Met ons is elke verbouwing in goede handen. Wij beschikken over een eigen team van ervaren specialisten dat kan worden aangevuld met externe collega’s, wanneer een project dat vereist.

Voor de mooiste MOMENTEN in huis, komt KIFA graag bij u thuis.

Contact

MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE NIEUWE SHOWROOM VOOR MEER INSPIRATIE! 

Bij KIFA afbouw krijgt u waar voor uw geld, waarbij betrouwbaarheid centraal staat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een passende aanbieding.

Tevens kunt u ons volgen op facebook, linkedin of pinterest zodat u op de hoogte blijft van de recente projecten met de daarbij behorende afbeeldingen.

KIFA MOMENTS -

SHOWROOM Scheepswerf 1 - 5256 PL Heusden         

KIFA MOMENTS-AFBOUW -

Heusdenseweg 18 - 5154 EK Elshout
Telefoon: 0416 760760 - info@kifa.nl - www.kifa.nl - NL95 RABO 0136862144 - BTW NL 857184799B01 - KvK 67815979