1

Bouw

KIFA beschikt over de juiste specialisten om elke verbouwing aan te kunnen. Of het nu gaat om een complete verbouwing van bijvoorbeeld een badkamer, het verzorgen van de elektra, het aftimmeren van een ruimte of het vervaardigen van een inbouwkast. Voor elk project is er een oplossing en zetten we de juiste specialisten in.

2

Afbouw

KIFA verzorgt een juiste verloop van de afbouw van elke ruimte, hierbij kun je denken aan het inzetten van een loodgieter, het betegelen van een ruimte, ook groot formaat tegels of het aanbrengen van stucwerk op de wanden en plafond. Speciaal zijn wij in het leveren van speciale decoratieve beton-stuc technieken, bijvoorbeeld toepasbaar op de vloer of in een badkamer. 

3

Afwerking

KIFA zorgt ervoor dat elk project perfect wordt opgeleverd. Door het leveren van uitstekend schilderwerk met de inzet van ervaren schilders zorgen wij voor een mooie en strakke afwerking. Speciaal zijn wij in het leveren van verschillende decoratieve afwerkingen, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van kalkverf. Lees hierover meer op de pagina van KIFA moments.

Over ons

KIFA komt voort uit een decoratieschilders bedrijf en een tegelzetters bedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als specialist in het exclusief opleveren van een ruimte tot een allround afbouwbedrijf. Wij bieden u een totaalpakket aan diensten, waarbij duurzaamheid, kwaliteit van producten en een vakkundige uitvoering centraal staan, zowel bij nieuw- als verbouw, renovatie of restauratie.

KIFA onderscheidt zich van andere bouwbedrijven door o.a. de kennis in exclusieve technieken, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een mozaiik, het gebruik van kalkverftechnieken of een ruimte opleveren met een beton look of speciaal decoratief stucwerk. Verder beschikken wij over de juiste vakmensen, van interieurarchitect t/m een installateur, zodat u volledig wordt ontzorgt.

Volledig ontzorgen

Bij KIFA heeft u één aanspreekpunt, hierdoor verzekert een opdrachtgever zich van een beheerst en efficiënt verloop van hun project. Met ons is elke verbouwing in goede handen. Wij beschikken over een eigen team van ervaren specialisten dat kan worden aangevuld met externe collega’s, wanneer een project dat vereist.

Voor de mooiste MOMENTEN in huis, komt KIFA graag bij u thuis.

Contact

MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE NIEUWE SHOWROOM VOOR MEER INSPIRATIE! 

Bij KIFA afbouw krijgt u waar voor uw geld, waarbij betrouwbaarheid centraal staat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een passende aanbieding.

Tevens kunt u ons volgen op facebook, linkedin of pinterest zodat u op de hoogte blijft van de recente projecten met de daarbij behorende afbeeldingen.

KIFA MOMENTS -

SHOWROOM Scheepswerf 1 - 5256 PL Heusden         

KIFA MOMENTS-AFBOUW -

Heusdenseweg 18 - 5154 EK Elshout
Telefoon: 0416 760760 - info@kifa.nl - www.kifa.nl - NL95 RABO 0136862144 - BTW NL 857184799B01 - KvK 67815979