1

Muurschilderingen

KIFA beschikt over de juiste specialisten voor het vervaardigen van decoratieve wanden, vloeren en plafonds. Deze specialisten kunnen wij inzetten voor het creëren van mooie muurschilderingen, plafondschilderingen en tromp l'oeil schilderingen. Of het nu gaat om muurschilderingen voor een kinderkamer, bij een zwembad of in de tuin, voor elk project is er een oplossing en maken we het juiste ontwerp.

2

Marmer en houtimitatie

KIFA is specialist in het schilderen van een marmer- hout- of metaalimitatie. Door de goede kennis van de oude ambacht kunnen wij vrijwel alles decoreren. Of het nu gaat om een marmerimitatie op de lambrisering, een houtimitatie op een deur of een bladgoud vergulding op een balkonhek. Wij bieden voor elke toepassing een passende oplossing. Wij gebruiken oude materialen maar ook nieuwe moderne materialen zijn bij ons in goede handen.  

3

Decoratieve afwerkingen

KIFA heeft de specialisten in huis voor het vervaardigen van bijna alle decoratieve of exclusieve afwerkingen. Sommige ruimtes vragen om meer dan alleen een goede schilderbeurt of een gekleurde wand. Wij geven uw huis net iets meer. U kunt bijvoorbeeld denken aan een muur gedecoreerd met een kalkverf, verouderen van meubelen of het aanbrengen van een roestimitatie. Voor een mooi mozaiik kunt u ook bij ons terecht. Lees hierover meer op de pagina van KIFA moments-afbouw.

Over ons

KIFA komt voort uit een decoratieschilders bedrijf en een tegelzetters bedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als specialist in het exclusief opleveren van een ruimte tot een allround afbouwbedrijf. Wij bieden u een totaalpakket aan diensten, waarbij duurzaamheid, kwaliteit van producten en een vakkundige uitvoering centraal staan, zowel bij nieuw- als verbouw, renovatie of restauratie.

KIFA onderscheidt zich van andere schilder- en decoratiebedrijven door o.a. de kennis en kwaliteit van het oude ambacht. Schilderen is meer dan alleen schuren en lakken. Wij besteden extra aandacht aan elk project of het nu gaat om het goed afplakken van een ruimte of het netjes opruimen van een ruimte. Bij  ons ontzorgd. Tevens beschikken wij over de juiste kennis voor het vervaardigen van mooie decoratieve schilderingen mede door de inzet van de juiste vakmensen, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Volledig ontzorgen

Met KIFA heeft u één aanspreekpunt, hierdoor verzekert een opdrachtgever zich van een beheerst en efficiënt verloop van hun project. Met ons is elke verbouwing in goede handen. Wij beschikken over een eigen team van ervaren specialisten dat kan worden aangevuld met externe collega’s, wanneer een project dat vereist.

Voor de mooiste MOMENTEN in huis, komt KIFA graag bij u thuis.

Contact

MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE NIEUWE SHOWROOM VOOR MEER INSPIRATIE! 

Bij KIFA krijgt u waar voor uw geld, waarbij creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid ecentraal staan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een passende aanbieding.

Tevens kunt u ons volgen op facebook, linkedin of pinterest zodat u op de hoogte blijft van de recente projecten met de daarbij behorende afbeeldingen.

KIFA MOMENTS -

SHOWROOM Scheepswerf 1 - 5256 PL Heusden         

KIFA MOMENTS-AFBOUW -

Heusdenseweg 18 - 5154 EK Elshout
Telefoon: 0416 760760 - info@kifa.nl - www.kifa.nl - NL95 RABO 0136862144 - BTW NL 857184799B01 - KvK 67815979